Talkshow BN’ers tijdens tienerevent Like JesusOp zaterdag 7 oktober 2017 viert Go and Tell het vijfjarige bestaan van Like Jesus. Zo’n 3000 tieners komen luisteren naar de inspirerende preken van David de Vos en Lindz West én genieten van de eigentijdse muziek van LZ7 en de Teenzoneband. Nieuw dit jaar is de Talkshow, waarin David de Vos met een viertal bekende Nederlanders in gesprek gaat.   
           
Dat je leven niet altijd over rozen gaat, is een bekend gegeven. Bekende Nederlanders die hierover mee kunnen praten zijn Dwight Dissels (zanger), Sonja Silva (presentatrice/actrice),  Elza Postma (eigenaresse ‘Salvation Dance Centre’) en Romano Katabaloeboeng (eigenaar Barbershop Apeldoorn). Alle vier maakten ze heftige dieptepunten mee in hun leven. Dieptepunten, die hen de nodige tranen kostte, maar ook maakten tot wie ze nu zijn: succesvolle en getalenteerde mensen, die uitblinken in wat ze doen. Hun geloof in God speelt daarbij een belangrijke rol. De Talkshow moet tieners uitdagen om niet op te geven, maar vooral door te gaan. Zelfs uit hopeloze situaties kunnen immers de mooiste dingen ontstaan.

Dat Like Jesus niet alleen maar bestaat uit naar preken of muziek luisteren, is te zien aan de lijst van activiteiten waar tieners tijdens de pauze aan deel kunnen nemen: een stormbaan, pannakooi, graffiti wall, silent disco, workshop handlettering, vitual reality, mini fotoshoot & meer. Ook zijn er heel wat (jongeren)organisaties vertegenwoordigd, zoals Jeugd met een Opdracht, Stichting Compassion, Nacht zonder Dak, Beam en Huis van Belle. Kortom: een goedgevulde en leerzame dag!

KaartverkoopLike Jesus is op zaterdag 7 oktober a.s. van 13:00 tot 21:00 uur in de Americahal in Apeldoorn. Voor tickets en meer informatie over Like Jesus ga je naar www.likejesus.nl.