Bijbelschool de Wittenberg organiseert Open Avond op 21 november


Dinsdag 21 november a.s. organiseert Bijbelschool de Wittenberg in Zeist een Open Avond Onderwijs. Tijdens deze open avond krijgen bezoekers alle mogelijke informatie over de opleidingen, cursussen en trainingen die de Wittenberg aanbiedt. 

Het aanbod bestaat momenteel uit een jaar Bijbelschool (tussenjaar), de Jongerenwerkersopleiding (parttime), de cursus Discipelschap in 20 weken (avondcursus), Acts29 (avondcursus i.s.m. het Evangelisch Werkverband) en diverse korte trainingen voor kerken en (jongeren)groepen. Tijdens de Open Avond zijn er ook studenten aanwezig om hun verhaal te delen, kunnen er vragen worden gesteld aan docenten en medewerkers en is er een rondleiding door het pand van de Wittenberg. Voor potentiĆ«le studenten die een ‘full experience’ willen is het ook mogelijk om 24 uur op de Wittenberg te blijven, mee te lopen met de studenten van het huidige Bijbelschooljaar, lessen te volgen en te overnachten. Een jaar Bijbelschool op de Wittenberg draait om: Know your Bible (Bijbelkennis), Know yourself (jezelf leren kennen), Love God (dichtbij God leven), Love people (anderen leren liefhebben) en Serve the world (hoe leef je als volgeling van Jezus in de praktijk van elke dag). De Jongerenwerkersopleiding is een opleiding voor christelijk jongerenwerkers. De volledige opleiding duurt twee jaar maar is ook modulair te volgen. De Open Avond begint op 21 november om 19.30 uur (vanaf 19.00 staan de koffie en thee klaar), bezoekers zijn meer dan welkom al om 18.00 uur te komen en mee te eten met studenten en bewoners van de Wittenberg. Graag vooraf even aanmelden via www.dewwittenberg.nl/openavond  

‘Dit jaar hoop ik God en mezelf beter te leren kennen!’ 
Sarah Kaptein (21) uit Sliedrecht begon dit jaar met een jaar Bijbelschool op de Wittenberg. ‘Dit jaar zie ik als een unieke kans om mijn geloof en vertrouwen in God te verdiepen. Door de Bijbel, de lessen en de stages hoop ik God en mezelf beter te leren kennen en te ontdekken waar mijn talenten liggen. Wat is Zijn weg met mijn leven en hoe kan ik tot dienst van Hem leven. Maar ook wil ik graag mijn Bijbelkennis vergroten en mijn relatie met God verdiepen. De eerste weken op de Wittenberg zitten er inmiddels op en mijn indruk is erg positief.’ Tijdens de open avond op 21 november zal Sarah ook aanwezig zijn.